Your Moment of Glory! Coöperatie in de kijker:

PORTRET BAAS WINKEL 1 620x250

Op 28 oktober 2015 hielp Jeugdhuis Kavka tien jongeren om hun ondernemersdroom waar te maken binnen het BAAS project. En Coopkracht gaat met hen in gesprek over waar ze hun mosterd hebben gehaald, hun plek der moeite en hoe hun ervaringen ons kunnen inspireren met de ontwikkeling van leermateriaal over coöperatief ondernemen.

Naar het evenement.

Welkom bij Youth4Coop

jong

Youth4Coop is een lerend netwerk dat jongeren en coöperaties met elkaar in contact brengt. We bouwen aan een gemeenschap jongeren die geboeid zijn door coöperatief ondernemen en samen met ons willen werken aan een duurzame, participatieve, sociaal warme en innovatieve economie en maatschappij. Youth4Coop biedt je inspiratie, kennis en ondersteuning in de omzetting van jouw ideeën.
Jongeren kunnen op verschillende manieren meer over coöperatief ondernemen leren. Ze krijgen de kans om te ervaren wat coöperatief ondernemen betekent en om mee te denken over de toekomst van de coöperatieve economie. Voor coöperaties een uitgelezen kans om beter voeling te krijgen met de behoeftes, dromen en ideeën van de nieuwe generatie ondernemers.

Lees meer

Komende evenementen

Ga naar boven