plenumxl

De hoogmis van de #jongerenparticipatie in België!
Met 600 jongeren bezetten we het Federaal en Vlaams parlement en buigen we ons over 18 vraagstukken rond het thema Migratie. Samen met politici en experts worden oplossingen bedacht en aanbevelingen geschreven!

Op de planning:
~ 18 Verschillende commissies behandelen 18 verschillende MIGRATIE-vraagstukken!

~ Een middagmoment om even het hoofd leeg te maken in het Warandepark - met verrassing!

~ Een plenaire stemming in de Senaat, de Kamer & het Vlaams Parlement!

Vragen? Bezoeken? Meedenken? Pers? ~ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Twitter ~ @globelink , @krasglobelink
Instagram ~ https://www.instagram.com/globelink_vzw/
Check voor meer info ~ https://www.globelink.be/kras/plenum-bxl-2018-4-mei

Georganiseerd door Jeugddienst Globelink en KRAS

Welkom bij Youth4Coop

jong

Youth4Coop is een lerend netwerk dat jongeren en coöperaties met elkaar in contact brengt. We bouwen aan een gemeenschap jongeren die geboeid zijn door coöperatief ondernemen en samen met ons willen werken aan een duurzame, participatieve, sociaal warme en innovatieve economie en maatschappij. Youth4Coop biedt je inspiratie, kennis en ondersteuning in de omzetting van jouw ideeën.
Jongeren kunnen op verschillende manieren meer over coöperatief ondernemen leren. Ze krijgen de kans om te ervaren wat coöperatief ondernemen betekent en om mee te denken over de toekomst van de coöperatieve economie. Voor coöperaties een uitgelezen kans om beter voeling te krijgen met de behoeftes, dromen en ideeën van de nieuwe generatie ondernemers.

Lees meer

Contact

Youth4Coop
Posthoflei 3 bus 3
2600 Berchem
Tel 03 294 16 70
E-mail info@youth4coop.be

Ga naar boven