Coopkracht-leden gaan studenten 3e jaar KMO-management van de Karel de Grote Hogeschool Antwerpen gedurende twee halve dagen in oktober 2018 en februari 2019 warm maken voor coöperatief ondernemen. Naast de basics over coöperaties, 2 getuigenissen over werkerscoöperatie Choco en burgercoöperatie Ecopower, zullen de studenten het Business Model Canvas voor Coöperaties (van Cera/Coopburo) leren kennen en proberen de coöperatieve principes sterker in hun eigen business ideeën te integreren.

Dit is een initiatief van Coopkracht en Cera in het kader van onze Youth4Coop activiteiten.

 

Welkom bij Youth4Coop

jong

Youth4Coop is een lerend netwerk dat jongeren en coöperaties met elkaar in contact brengt. We bouwen aan een gemeenschap jongeren die geboeid zijn door coöperatief ondernemen en samen met ons willen werken aan een duurzame, participatieve, sociaal warme en innovatieve economie en maatschappij. Youth4Coop biedt je inspiratie, kennis en ondersteuning in de omzetting van jouw ideeën.
Jongeren kunnen op verschillende manieren meer over coöperatief ondernemen leren. Ze krijgen de kans om te ervaren wat coöperatief ondernemen betekent en om mee te denken over de toekomst van de coöperatieve economie. Voor coöperaties een uitgelezen kans om beter voeling te krijgen met de behoeftes, dromen en ideeën van de nieuwe generatie ondernemers.

Lees meer

Contact

Youth4Coop
Posthoflei 3 bus 3
2600 Berchem
Tel 03 294 16 70
E-mail info@coopkracht.org

Ga naar boven