Your Moment of Glory! Coöperatie in de kijker:

site headerOok dit jaar is Coopkracht weer van de partij en nemen we deel aan het Globelink/KRAS initiatief op 16 maart 2016.

KRAS is een project waarbij jongeren van de derde graad zich een jaar lang in hun vrije tijd verdiepen in een mondiaal thema. Dit jaar is het thema "work for life" of 'waardig werk'! Coopkracht helpt dit jaar jongeren na te denken over dit thema en mogelijke oplossingen, kansen, problemen in hun regio. We willen de blik verruimen, vooral rond het thema coöperatief ondernemen en werkerscoöperaties.

Met al die bagage stappen de jongeren dan op de trein naar Brussel om op 29 april 2016 voor één dag in onze parlementen te zetelen.

Lees meer

Welkom bij Youth4Coop

jong

Youth4Coop is een lerend netwerk dat jongeren en coöperaties met elkaar in contact brengt. We bouwen aan een gemeenschap jongeren die geboeid zijn door coöperatief ondernemen en samen met ons willen werken aan een duurzame, participatieve, sociaal warme en innovatieve economie en maatschappij. Youth4Coop biedt je inspiratie, kennis en ondersteuning in de omzetting van jouw ideeën.
Jongeren kunnen op verschillende manieren meer over coöperatief ondernemen leren. Ze krijgen de kans om te ervaren wat coöperatief ondernemen betekent en om mee te denken over de toekomst van de coöperatieve economie. Voor coöperaties een uitgelezen kans om beter voeling te krijgen met de behoeftes, dromen en ideeën van de nieuwe generatie ondernemers.

Lees meer

Komende evenementen

Ga naar boven