Your Moment of Glory! Coöperatie in de kijker:

Deel je dromen en visie over ondernemerschap met Globelink! En vul de 5-min enquête in !

logo gl frontpageDeze bevraging kadert in de opmaak van de beleidsnota 2018-2021 van Jeugddienst Globelink. Jongeren zijn de doelgroep waar Globelink dagelijks mee werkt. Ze zijn benieuwd naar de dromen van jou als jongere, naar de thema's waar je van wakker ligt, naar jouw beeld op de samenleving. Laat daarom je stem horen en vul deze vragenlijst in.
Alvast bedankt voor je medewerking!

Welkom bij Youth4Coop

jong

Youth4Coop is een lerend netwerk dat jongeren en coöperaties met elkaar in contact brengt. We bouwen aan een gemeenschap jongeren die geboeid zijn door coöperatief ondernemen en samen met ons willen werken aan een duurzame, participatieve, sociaal warme en innovatieve economie en maatschappij. Youth4Coop biedt je inspiratie, kennis en ondersteuning in de omzetting van jouw ideeën.
Jongeren kunnen op verschillende manieren meer over coöperatief ondernemen leren. Ze krijgen de kans om te ervaren wat coöperatief ondernemen betekent en om mee te denken over de toekomst van de coöperatieve economie. Voor coöperaties een uitgelezen kans om beter voeling te krijgen met de behoeftes, dromen en ideeën van de nieuwe generatie ondernemers.

Lees meer

Komende evenementen

Ga naar boven