Op vrijdag 20 mei 2016 organiseerden we een introductiesessie rond coöperatief ondernemen in Jeugdhuis Wollewei in Turnhout, in samenwerking met Formaat vzw en Jong Geweld vzw, het ondernemerschapsproject van het jeugdhuis. Eveneens werd het online en offline leermateriaal getest. Hierop waren alle jongeren en projectmedewerkers rond ondernemerschap van de jeugdhuizen in de provincie Antwerpen uitgenodigd.

P5200029a P5200033a P5200039a P5200044a

Meer informatie over dit event.

Welkom bij Youth4Coop

jong

Youth4Coop is een lerend netwerk dat jongeren en coöperaties met elkaar in contact brengt. We bouwen aan een gemeenschap jongeren die geboeid zijn door coöperatief ondernemen en samen met ons willen werken aan een duurzame, participatieve, sociaal warme en innovatieve economie en maatschappij. Youth4Coop biedt je inspiratie, kennis en ondersteuning in de omzetting van jouw ideeën.
Jongeren kunnen op verschillende manieren meer over coöperatief ondernemen leren. Ze krijgen de kans om te ervaren wat coöperatief ondernemen betekent en om mee te denken over de toekomst van de coöperatieve economie. Voor coöperaties een uitgelezen kans om beter voeling te krijgen met de behoeftes, dromen en ideeën van de nieuwe generatie ondernemers.

Lees meer

Ga naar boven