16143297 1664710280498155 1330404448651598318 n

De door CICOPA en Alt Gen opgezette internationale campagne We own it! is van start gegaan. Centraal staat coöperatief ondernemerschap door en voor jongeren. De hoge jeugdwerkeloosheid en de wens van veel jongeren om meer democratie en transparantie leidt tot een toenemende belangstelling voor coöperaties. De campagne biedt de jonge generatie informatie en inspiratie.

Meer info

Welkom bij Youth4Coop

jong

Youth4Coop is een lerend netwerk dat jongeren en coöperaties met elkaar in contact brengt. We bouwen aan een gemeenschap jongeren die geboeid zijn door coöperatief ondernemen en samen met ons willen werken aan een duurzame, participatieve, sociaal warme en innovatieve economie en maatschappij. Youth4Coop biedt je inspiratie, kennis en ondersteuning in de omzetting van jouw ideeën.
Jongeren kunnen op verschillende manieren meer over coöperatief ondernemen leren. Ze krijgen de kans om te ervaren wat coöperatief ondernemen betekent en om mee te denken over de toekomst van de coöperatieve economie. Voor coöperaties een uitgelezen kans om beter voeling te krijgen met de behoeftes, dromen en ideeën van de nieuwe generatie ondernemers.

Lees meer

Ga naar boven