21768083 1253935068086626 3914371043416612683 n

In het kader van ons jongerenplatform Youth4Coop gaan we samenwerken met BizIdee, een initiatief dat jonge ondernemers helpt ondernemingsdromen te realiseren. Op het Bizidee sectorevent op 19 oktober krijgen starters gratis advies van ervaren mensen binnen verschillende sectoren. Mee van de partij is Hannes Hollebecq van Cera met een workshop over coöperatief ondernemen en als expert ronde tafel.

Lees meer.

Welkom bij Youth4Coop

jong

Youth4Coop is een lerend netwerk dat jongeren en coöperaties met elkaar in contact brengt. We bouwen aan een gemeenschap jongeren die geboeid zijn door coöperatief ondernemen en samen met ons willen werken aan een duurzame, participatieve, sociaal warme en innovatieve economie en maatschappij. Youth4Coop biedt je inspiratie, kennis en ondersteuning in de omzetting van jouw ideeën.
Jongeren kunnen op verschillende manieren meer over coöperatief ondernemen leren. Ze krijgen de kans om te ervaren wat coöperatief ondernemen betekent en om mee te denken over de toekomst van de coöperatieve economie. Voor coöperaties een uitgelezen kans om beter voeling te krijgen met de behoeftes, dromen en ideeën van de nieuwe generatie ondernemers.

Lees meer

Ga naar boven